Technológie

Auto Mode

Automatický režim je inteligentný elektronický proces, ktorý pracuje v spojení s bezšnúrovými motormi HiKOKI. Automatický režim šetrí energiu a reguluje výkon na základe potreby, automaticky nastavuje výkon pri zvyšujúcom sa alebo klesajúcom zaťažení. Automatický režim pracuje na optimalizácii prevádzky znížením vibrácií a prevádzkového hluku a pomáha zvýšiť životnosť batérie.

IP56

IP56 je nezávislá známka kvality, ktorú HiKOKI Power Tools drží ako lavičku.
Z technického hľadiska je IP kód alebo „medzinárodná ochrana“ normou, ktorú vypracovala Medzinárodná elektrotechnická komisia (IEC) na meranie stupňov ochrany, ktoré ponúkajú elektrické zariadenia v uzavretých priestoroch proti vniknutiu pevných cudzích predmetov, ako sú prach alebo vniknutie vody do zariadení.

Aluminium Housing Body (AHB)

AHB je vlastnosť, ktorá sa hodí, keď chcete výnimočne robustné a vysoko odolné elektrické náradie. V skutočnosti je motor tienený dvojitým ochranným pancierom pozostávajúcim z držiaka statora obsiahnutého vo vonkajšom telese z tlakového odliatku.
To má za následok lepšiu trvanlivosť motora. AHB je k dispozícii len na vybraných nástrojoch HiKOKI.

Low Vibration Handle (LVH)

Čím je práca ťažšia, tým viac oceníte vysoko vyvinutú funkciu HiKOKI Low Vibration Handle (LVH). Horná časť rukoväte je navrhnutá ako dvojčinný systém a obsahuje navinutú pružinu a protizávažie, zatiaľ čo spodná časť využíva špeciálne navrhnutý kĺb, ktorý pomáha minimalizovať vibrácie.
Zníženie vibrácií tiež pomáha znížiť únavu operátora, čo pomáha predĺžiť dobu používania.

Multiple Protection Circuit (MPC)

MPC chráni pred zlyhaním batérie a chráni nástroj pred jeho prehriatím a preťažením. Navyše, viacnásobný ochranný článok neustále monitoruje každú bunku v batérii. V prípade zaseknutia alebo preťaženia, MPC okamžite zastaví nástroj. MPC tiež predlžuje životnosť batérie tým, že chráni pred prebitím.

Reactive Force Control (RFC)

S HiKOKI Power Tools je vaša bezpečnosť a pohodlie na prvom mieste. Táto technológia bola vyvinutá a navrhnutá tak, aby zistila, kedy je bit v nástroji náhle počas prevádzky preťažený.
Keď k tomuto dôjde, RFC okamžite zastaví motor, aby sa znížilo nebezpečenstvo skrútenia a trhania hlavnej jednotky, čo pomáha zaistiť bezpečnosť obsluhy.

User Vibration Protection (UVP)

Našou taktikou je navrhnúť nástroje s maximálnou vstavanou ochranou proti nadmerným vibráciám, či už ich vybaviť pružnými dynamickými tlmičmi vibrácií alebo zabudovanými špeciálnymi rukoväťami absorbujúcimi vibrácie. Nielenže je UVP dobré pre bezpečnosť operátora, pretože pomáha chrániť pred syndrómom bieleho kolena, je to dobré pre podnikanie. Koniec koncov, čím vyšší je stupeň pohodlia a jednoduchosť používania, tým efektívnejší môže byť operátor dlhšiu dobu.

rýchle dodanie tovaru do 24 hodín

takmer celý sortiment skladom

dlhoročné skúsenosti na trhu

garancia originality našich produktov

HSK-GROUP, s.r.o., Záhradnícka 95, Bratislava 821 08, 0911072171, info@power-tools.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info