iF Design Award 2018

Spoločnosť Hitachi Koki Co Ltd (prezident: Osami Maehara) získala dizajn iF na svetovej úrovni. Jedná sa o 11. ocenenie pre produkty Hitachi Koki a šiesty rok po sebe spoločnosť získala toto prestížne ocenenie. Ocenenými produktmi sú nové akumulátorové akumulátory Li-Ion, ktoré nepotrebujú vzduch kompresora, napájacieho kábla a plynovej kazety.

NT1850 / 1865


NR1890

Na rozdiel od nástrojov poháňaných plynom, ktoré produkujú výbušné zvuky a zápach paliva. Eliminuje prevádzkové náklady plynových kaziet a zabraňuje potrebe udržiavať spaľovanie.

■ O ocenení iF Design Award
Cena za dizajn iF vznikla v roku 1953 v Nemecku, rodiskom moderného dizajnu
z najprestížnejších medzinárodných ocenení za dizajn. V priebehu posudzovania sa posudzuje jedinečnosť a krása dizajnu. aj hodnota
ako sú funkčnosť, kvalita, cena a šetrnosť voči životnému prostrediu

■ O firme Hitachi KoKi Co Ltd.
Spoločnosť Hitachi Koki je jednou z popredných spoločností v oblasti elektrického náradia a vybavenia pre oblasť životného prostredia.
názov spoločnosti bol zmenený na "Koki Holdings Co Ltd." 1. júna 2018.Sortiment elektrických nástrojov zahŕňa 1300 modelov, ako sú napríklad vŕtačky, vonkajšie elektrické zariadenia vrátane nástrojov na strihanie trávnikov a živých plotov a domácich spotrebičov vrátane čistiacich prostriedkov na báze vysokého tlaku.Hlavným produktom pobočky Life-Science Equipment je ultracentrifúgia.Hitachi Koki má vysokú spoľahlivosť a špičkovú technológiu podporovanú sedem desaťročí histórie.
Ďalšie podrobnosti nájdete na nasledujúcej adrese URL.

rýchle dodanie tovaru do 24 hodín

takmer celý sortiment skladom

dlhoročné skúsenosti na trhu

garancia originality našich produktov

HSK-GROUP, s.r.o., Záhradnícka 95, Bratislava 821 08, 0911072171, info@power-tools.sk
Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info